El Blog de Mario Prades

Posa't en contacte amb mi mitjançant el correo electrònic: tocderock@hotmail.com

martes, 7 de diciembre de 2010

Un Toc de Rock os desitja Bon Nadal


Ja està aquí el Nadal, sonen les campanes, la ciutat s'omple de llum y la música fa que per tot arreu ens envoltin les nadales.
 
Arriben les festes de Nadal i ara jo he de desitjar allò que ja s'ha convertit en un tòpic quan aquestes dates estan al caure. Que si "Bones Festes" o potser seria millor "Bon Nadal i Pròsper Any Nou" ... en fi, tot són paraules. És cert que la majoria de les vegades aquestes paraules estan carregades de bones intencions i a més a més són sinceres, però mai us heu parat a pensar perquè en aquestes dates tenim aquestes ànsies de ser bons amb els nostres amics, coneguts i veïns i no ho fem la resta de l'any. Serà que no som sincers o que actuen nomes de cara al calendari.

Crec que aquest és el pensament sobre el qual hauríem de reflexionar quan s'acosta el Nadal. Tots tenim problemes i dificultats. Uns de salut, altres sentimentals, els més econòmics, però ens centrem en "els nostres" problemes oblidant que els altres tenen també els seus. Per molts i moltes, asquestes festes estan plenes de soletat. Famílies separades, persones que estan al nostre costat i a les que mai els hi diem el que sentim per elles. És cert que ja saben el nostres sentiments. Però l'hi diem mai? ¿Escoltem als altres o només ens escoltem a nosaltres mateixos?


Crec que el desig i consell d'Un Toc de Rock per a aquest any que acaba i el que s'acosta, amenaçador, això si, serà aquest. 

"Deixau de mirar-vos el vostre propi melic i concentrar-vos en el dels altres. Tot pot ser millor. Un amic em va dir un dia que per oblidar la Guerra Civil espanyola hauríem de recordar els morts dels altres i oblidar els nostres ... Per això el meu desig és que Penseu en els altres i després, si us sobra temps, penseu una altra vegada en els altres"


Amics, amigues...  Bones Festes



Mario Prades, Montse Aliaga i també lo Jordi

No hay comentarios:

Publicar un comentario